Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökaren


Det inre mönstret
drar genom mitt huvud
som en stark rörelse
från en utomstående
En stående kraft
i universum 
med vidhängande
slöjor
Ett möjligt svar
på mina frågor
om livet
om konsten
om tiden
är organiska energier




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP