Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart


naturligtvis bör du få prova
naturligtvis bör du få båda

eller än fler
så många du vill

naturligtvis bör du få allt du vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-17 22:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Fri-het!


Tack!
2021-09-21

  aol
Ja att leva njuta allt man kan i en kärlek som alltid är fri, bra nära hjärtat skaldat vännen,
2021-09-20

  M.A.J.R
Man kan önska sig att få allt men inte alltid faller bitarna på plats men naturligvist är det en fin tanke
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando