Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina känslors sällskap

Ölen jag druckit spetsar mitt blod
jag lever inte sunt
mellan arbete och sömn
känslor hittar mig
de rinner över mig
likt strålar ur duschen
renar de mig med?
eller ventilerar de ändast sargad själ?

Varför lämnar de mig inte
jag som lämnat allt annat
tagit steget mot okänt äventyr
som om inget annat fanns
bakom mina vända blad

jag behöver inte läsa min framtids manus
jag litar min dolda regissör
men säg mig ändast
att slutet vill mig väl
och inte dröjer min arma själ




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-09-17 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh