Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missunnsamt programerad

Känslan är outhärdlig.
Känslan av att inte orka med sig själv.
Bekräftelsen blir till ett leverne och det känns nästan äckligt.

Strävar efter,
Känslan av att duga.
Känslan av att finnas till.

Jag är missunnsam med den kärleken.

Programmerad att misstro.

Själv älskar jag gärna djupt och för mycket.
Söker mig till kärleken jag så dumdristigt förnekar mig själv.

Du som står bredvid.
Förlåt mig för det.
För att jag håller dig
Oinvigd.

Det är svårt att orka med sig själv.
Jag finner mig i det på något vis.

Kliver fram. Våndas. Gömmer mig.

Och helst i dig.
I den kärlek. jag aldrig ger till
mig själv.




Fri vers (Fri form) av Didilou
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-18 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Didilou
Didilou