Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt inre

I mitt inre Finns en trädgård,

Fylld med ebenholts rosor.

Där bor en trädgårdsmästare som ömsint vårdar sin konst.

Fastän blommans ilska och ovilja river med vassa törnen.

Förvandlar han dem till en bild av perfektion 

ett mästerverk för åskådarna att blint beundra

En fasad

En mur som omringar slottet

Mitt hjärta

Där inne vaktas en sorg 

En sorg som törstar

En sorg som Endast din kyss kan trösta




Fri vers av GloomyBird
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-18 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird