Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka är att Stå Sårbar

Jag är inte den jag var.
Hon finns inte mer.
Tiden ger oss alla svar
utan att vi ber.
Styrka är att stå sårbar.
När vi det inser,
finns det gamla inte kvar.
Inget drar oss ner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-18 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP