Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutserverat



med allt jag inte vill svälja
frukostkoppen 8.00

omöjligt förstå
meningen din aldrig var
endaste skulle
med din uppfinning
förändra syfte kloka uggla
varje brist på bevis skriver den egna
sökandet efter varje korn
skrämmande allt för
hjulen rullande

tvättmaskinen gnolade sorgset
kikade ut
gråmulet nu blir det
smutsiga arbetskläder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-09-18 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP