Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen talade till mig idag

Solen talade till mig idag.
Den sa: bejaka kärleken
eller lägg ned verksamheten.
Jag kände mig träffad och
några rosor viskade: du är
långt ifrån slut som människa
och glöm inte att du är en
toppensnubbe som har mycket
att komma med och du luktar gott.
Ett åskvädersknall dundrade och
den väckte den råa styrkan i
min kropp och själ och manade
mig till det vilda ursinnet hos
en människa som verkligen vill
något konstruktivt och storartat.
Mina katter bara spann av glädje,
mina läromästare som bara är.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-18 13:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text!
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP