Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Är Fri att Vara

Du är fri att vara
och göra som du vill,
utan att förklara
och sedan stå rådvill.
Du är fri att tänka
och säga vad du vill,
utan att betänka
om du bör tiga still.
Du är fri att välja
har lov att säga nej.
Aldrig ska du svälja
att rätten tas från dej!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-09-18 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP