Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glada Ögon

Snälla ögon vill jag se,
ögon som vill kärlek ge.
De som bär livskvalité,
andra är för mig passé!

Tomma ögon har jag mött,
som om själen hade dött.
Hjärtat hade nog förblött,
blicken gjorde mig så trött.

Kalla ögon har jag sett,
sådana som saknar vett.
Kylan som i de framträtt
skapade en snabb reträtt.

Glada ögon vill jag se,
ögon som får mig att le.
Varje gång de gör entré,
kan endast mirakel ske!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-18 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP