Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Visst förstår jag



Latte ligger och drar sig
efter styrketräningen
tog honom på bar gärning
hann precis placera en stol till
framför dörren
förrän rymlingarna varit ett faktum
det var min tur kunna arbeta ostörd
utan gå omvägar för de inte ska
botanisera hos grannarna
hittade en stinksvamp
kalkar och gödslar planterar
stoppar ner lökar i jorden
vattnar med biologiskt preparat
till våren borde stoppa
dem för gott




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-09-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP