Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga kvällslugnet


Efter flera timmar i garden
har ögonen blivit gröna
sjögräs mellan tänderna
sockorna fått fripassagerare
skakar kläderna
om en hel flock smådjur där
sökt tillflykt
för undgå spadens jättesked
då jag gick förbi en spegel
hajade jag till
var tog blekansiktet vägen
och spindelväv i håret?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-18 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP