Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte ledsen klokuggla



Det finns bara en sorts kärlek
och inte är det smälek
det är den lilla grå fågeln som sitter
på din ena axel
den följer dig vart du än går
den hela dina sår
gå försiktigt
dina vänner sådde ogräs
som växte upp till tistlar
fågeln lyser dig vägen

då du går över oförsonlighetens åker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-09-18 18:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det känns bättre då vid tanken på
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP