Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Utan kompass

 
Låter saknaden i vågor
skölja över, igenom mig
jag vadar i en ekande tomhet 
sorgtömd på kraft

så mycket som saknas 
fattas mig
gör mig halv
 
när kommer jag bli hel
sluta sakna, sluta sörja
känna denna förtvivlan
 
är så långt ifrån 
den jag var
 
som skrattade
som var social
som levde 
 
den som tog till vara 
på stunden, dagen
livet och mig själv
 
om du ser skymten av mig
så är det inte jag
jag är bara en hägring
 
långt bort i fjärran
oåtkomlig
 
 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-18 18:57



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Utan kompass kan livet kännas
tomt att inte kunna ta rätt kurs
Till slut finner du din helhet
Och det blir inte bara en hägring.
En djup fin dikt som skildrar
livet svårigheter glöm aldrig
hoppet framtidstro finns alltid där.
2021-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP