Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag älskade uggla<3 tack för du läser varje dag.


Livlinan



som drar oss i land
kan vara en hand
som färdas på samma tåg
och den nödställde såg
många så kvicka andra fördöma
utan rannsaka sig själv
det är lätt att komma fel
på livets älv

i boken står enligt personlig tolkning
ingen är felfri
och därmed inte myndig
döma andra




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-09-18 18:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltid rolig se du inte är portad längre eller har någon lånat din sida igen?
hur många ggr har jag sett den valsa runt under de åren du varit bältad och sedan sjuk det värsta var nog då någon kom in på vår vän sida och skrev..om den person du läser varje dag..
ack jag finns det förlåtelse för manipulatörer? känner enbart sorg
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP