Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något som är vårt eget


Som galen är jag oberäknelig
I det dolda av kreativitet fann jag logik

Hittade tillbaka till mig själv
Hämtar lite här och där

Grunden byggs på
Mönster in och ut
Jag är svår

Själen är som en identitet
En grundkärna av moral inuti
En potential till vad man kan bli

Egot är som ett beteende
Ett flyktigt görande
En etik som praktiskt visar
hur förändringen går

Synka och tajma
balansen är skör
omständigheterna dör

vi förgör inte varandra
vi förlöser istället
varandras gång

i en helt egen sång




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-18 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma