Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt hjärta har växtvärk

 

Vi lever i en bubbla

 

Din frisyr rufsas till med min
Du får mig att vilja börsnotera
mina hormoner

 

Att säga allt jag tycker om med dig
tills allt det uttalade blir inflation

 

Mitt hjärta har växtvärk

 

Jag vill kännas vid dig
dina hormoner
din frisyr på morgonen
dina axlar mot min pannlob
dina läppar mot min hals

 

i din närhet
kliar det i kroppen

 


sprattlar i varje sena

 

att kännas vid
allt

 

jag hittills bara snuddat

 

Jag vill inte ta miste på dig




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-18 21:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så livsbejakande och uppriktigt, så gillas även börsnoterad hormoner - ja när de finns i överflöd kommer osäkt inflationen... Häftig dikt!
2021-10-01

  PinkFlamingoWhite
Fint fint fint <3
2021-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP