Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM BRYR SIG

Vem bryr sig om det haglar.
Dessa kulor står jag pall.
Väderleken samma tag tar
som vår art med överfall.

Vem bryr sig om det regnar.
Tackar för varje skyfall.
Atmosfären oss tillägnar
vår förtjänst med ett bifall.

Vem bryr sig om det åskar.
Lite smällar sätter fart.
Som oss den aldrig pjåskar
Blixtrar till omedelbart!

Vem bryr sig om det stormar.
Dessa vindkast klarar jag.
Likt människor som gormar
och med ord uträttar slag.




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-09-19 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP