Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällan diarieförd

När andra samlas för att avhandla
allt som enkelt kan avhandlas
har ingen kallelse gått till mig
Jag är en absurd ackordföljd
i bokstävernas ingenmansland,
sällan diarieförd
Jag kommer in från sidan
via en anropsstyrd servicelinje
med en motvillig chaufför

Genom en hinderbana
av diffusa diagnoser
tar jag mig an verkligheten
som om den vore på riktigt
En angelägen besökare
med osäker adress




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-19 09:41



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Väldigt intressanta beskrivningar, målande, varma och humoristiska!
2021-10-17

  Monica Lindgren
Att komma in från sidan med osäker adress... Dikten väcker funderingar!
2021-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Finns det absurda ackordföljder?
Har du hört The Residents?

2021-09-19

  SatansSon
mycket bra!
2021-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten