Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 råd för ett gott och hälsosamt liv

 

1: Ljug för någon varje dag.
2: Tillbringa så mycket tid som
möjligt framför TV:n, mobilen och datorn.
3: Handla så mycket onödiga prylar på
kredit tills kronofogden hör av sig.
4: Städa och diska aldrig och släng
gammal mat och pizzor på golvet.
5: Tvätta dig aldrig och gå i gamla
äckliga kläder som stinker skit.
6: Ät bara god ohälsosam mat
så att du går upp otroligt i vikt.
7: Motionera absolut aldrig.
8: Isolera dig i månader och år.
9: Tro inte på den meningslösa
kärleken, empatin och livsglädjen.
10: Hata och bestraffa dig själv varje dag.




Övriga genrer (Satir) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-19 13:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Beställ sedan tid
För elchock-behandling
Att lindra den psykiska
Plågan?

2021-09-19

    Lena Staaf VIP
Många som lever så och inte förstår varflr de mår skit
2021-09-19

  Gunnar Hilén VIP
Jojomensan ! Det blir bra de !
2021-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP