Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans

Klara ljusblixtar
Hjärtslag i skyn
Glimt från andra sidan...

Vill bara få ro
En len sammetskänsla
i bröstet...
Vila ut i varje vingslag

Längtar till slaget är över
och framtiden är här...




Fri vers av Seasons
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-19 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons