Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"You need hands".


Manicurista


Du tittar på dina händer.
Hoppas inte mina dito
kommer att se likadana ut.
Men tittar på dina händer
det gör jag också, i alla fall.
Det finns så mycket
att säga till dig,
men istället tar du
dina härjade händer,
trots dess bultade knogar
och vävnadsrynkor,
och täcker över
mina silkeslena dito.
Men ändå är det jag
som känner mig ohälsosam.
Utan händer
som kan betyga sin beundran.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-19 20:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Be-rörd!

Tack!
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen