Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrverkeri

Bräckliga hjärtan
Modiga, häpnadsväckande, rationella
Men så små
Mindre än drömmarna
Större än nästa blad
Bläddra nu, låt det gå fort
Snabba steg
Skakiga ben
Andetag som vibrerar
Ögon som lyser i natten
Som spejar i vindens riktning,
Mot ovissheten
FAN, va vackert det är
Att,
Vara kär




Skapa | Skriva av Mathilda Strandberg
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-19 20:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
JA, det är det!

gott ordat
2021-10-03

  Den filosofiske poeten VIP
och med få ord.
Var inte rädda att stryka i er text
2021-09-23

  Lottie Ålhed VIP
Intensitet i orden. Fint.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Strandberg

Senast publicerade
Fyrverkeri
* Se alla