Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* RESURRECTION *******

 

 

möta mörkret

för att i ljuset se

 

tillåta sorgen

sedan glädjeriket är

 

stå kvar i stormar

för att i lugnet andas ut

 

finns tid att gå vilse

och att finna "rätt"

 

som fågel Fenix

reser sig ur rök o aska

 

förgånget går till vila

föds på nytt i varje ande-tag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-21 11:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja om ack en fågel Fenix man vore!
Gott driv och god förhoppning skänker ljus över mörker, det som går att belysa så att det sedan ger vika...
2021-09-21

  alicja lappalainen VIP
Kamp och återfödelse.
2021-09-21

  Sparvögat VIP
Såå fina ord faller från din penna…
2021-09-21

  ULJO
Precis. Man måste förstå mörkret för att kunna möta ljuset.

2021-09-21

  Elin Holmsten
Vacker dikt
2021-09-21

  Öknens Ros VIP
Vackert diktat!
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria