Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Skummande vatten

Vattnet skummande
bakom en hängande gren
små fuktpärlor
landade på kamerans lins
den dagen ett barn döptes

Vatten och träd
följer mig som livgivare
när år läggs till år
finns de kvar
när barnet blir man

Dataskärmen meddelar
vänta, systemuppdateringar pågår
procenten fladdrar förbi
orden processas under sömnen
en tanke banar sig fram

Uppehållen närvarande
återkommande
tröttheten fokuserar
vänder sig mot trädet
intill vattnet i väntan

© Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-19 21:27



Bookmark and Share


  Niliboy
I väntan, fint bildspråk i din dikt!
2021-09-20

  Susen VIP
Poetiskt skildrat. Du skapar bilder med dina ord. Fint
2021-09-20

  aol
Tycker mycket om skeendet i din fina dikt
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP