Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det då?

Var det då
Som väggarna föll
Var det då
Allt rämnade

Var det du
Som inte kämpade
Var det jag
Som inte lyssnade

Var det då
Kärleken började vissna
Då det blev mörkt och kallt
Var det då?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-09-20 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP