Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jurlivet i kollektivet

 

Presenterar våra vänner djuren
här är vi allihop djurvänner
en harmynt hare i börs har mynt

renen rengjord nu i renhjord är
kommer vara utomhus tills den
blir en tvättäkta rumsren

vi ser ibland två olika björnstammar
Björn blir då rädd så Björn stammar
gör på sig och kallas då brun-Björn

en lom vi hör blir ju lomhörd
dock det smartaste djuret är alltid räven
ty den har en räv bakom örat

sen har vi en mysko anka, en mysk-anka
äter som delikatess ibland en mördarsnigel
då den alltså mördar snigel

kom nu ropade jag till katta
kom själv ropade plötsligt Catta
ta min matta mus på min musmatta

avböjde vänligt men bestämt
ty det där är ingen vanlig råttfälla
den kan min enögde orm rått fälla

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-20 09:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Garvar läppen av mig för din ekvilibristiska ådra briljerar! :))))
2021-09-21

  Niliboy
Hur bär du dig åt?
2021-09-20

  Koloristen
Bra där. :) Cute pic too!
2021-09-20

  Öknens Ros VIP
Haha där fick du till det! ;)
2021-09-20

    Sefarge VIP
Djuriskt braa!
Kvackelikvack
Jag tror jag ba
la ett ägg igen?
;)

2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP