Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rogivande regn

 

mitt fönster är öppet

Jag ligger och lyssnar

hör hur det smattrar

mot rutan

andas in den friska luften

ser hur det blåser

av friskhet i gardinen

väntar på ett uppehåll

och den härliga känslan

efter uppfriskande regn




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2021-09-20 09:17



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Fint!

Reflekterar över vatten-känslornas element i frigörande

Tack!
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP