Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon klokuggla..förstår varför du blev långvarigt sjuk !!


kikarsiktet


Putins förenade Ryssland
filmat valfusk, ingen bryr sig
alla lyder diktatorns vilja
alla meningsmotståndare
alla oliktänkande
ingenting får maktens boningar rubba
då rullar monstret ut sina tanks
och tvångsmatar befolkningen
alla lika skickliga vända vitt till svart
tolkar förvanskar
svanen blir till en anka
Trump "mina anhängare röstar på mig
även om jag dödar"

Alla komna ur samma ask
Putin Lenin Hitler PolPot Spidelben
ända tillbaka till Bibelns tid
då Jesus förråddes av Judas

Är du trött på drama
och varje smilfink
eller kämpar du emot orättvisor
som går över den lilla människans lik






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-09-20 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP