Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjuret


Vad triggar vilddjurets mun
yla vinternatt stum
mot månens skiva
Silhuett skuren ur blåvit driva

Osalig vandrar mellan gran och stuva
de långa skuggorna ruva
svälten malde bark i brödet
vilddjuret fann inte boten
vildmarken

ylade mot månens skiva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-09-20 09:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
visst är det sorg inte människor får vara de skapade till, i tystnaden där växer vi blir hela
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP