Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställer om

hur många gånger
ställt om
hela mitt liv

känslan
levt flera liv
i detta

motstånd bryts ner
tilliten dalar
processar processer

nyorientering
tar klivet in
i nya kartan

ny tillit - ger mig åt en större plan




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-20 10:54



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
igenkänning! tycker om hur du finner orden för en förändring...
2021-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om liv i förändring.
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP