Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnorna återlämnas till sitt fosterland Sverige.

 Ska vi förtala och anklaga,  bli FB -domare för att ha misshandlat kvinnor som återvänder från koncentrationsläger med "älskarens" IS -metod?

Varför ska kvinnor anklagas när de faktiskt har tvingats som sexslavar och slagits som offer för offer med lokala tvångsbördor tillsammans med män i samhället.

Vem kastar den första stenen i glashuset? Varför ska bara kvinnor skyllabo på livet?

 

Skylla and Charybdis - YouTube

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-20 13:31



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag är verkligen inte rädd för dessa tre kvinnor!
Längtan efter landet och viljan att starta ett nytt liv utan utländska manliga influenser kommer att göra dem mycket mer lojala än många infödda svenskar som nu är besvikna över att Sverige drar åt vänster och höger av ett politiskt parti som åsnor. Låt oss komma ihåg med vilka förbud Jimmy kom från Turkiet och dåligt rykte för att träffa kvinnor tillgängliga vid gränsen.
2021-09-20

  alicja lappalainen VIP
;);)
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP