Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR SVÅRT ATT TÄNKA SIG

Det är svårt att tänka sig

hur det en gång ska bli

på en plats där allt är i

fullständig harmoni

Det som ingen här på jord

med sina ögon sett

det är vårt på grund av tron

Allt det som Gud berett

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-09-20 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP