Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårslaget svårmod

Jag saknar förmåga att begränsa mig
till relevanta kapitel av liv
Jag svämmar över mina breddgrader
med svårslaget svårmod

men du undflyr mina melankoliska fingrar
Din glädje är opåverkad
Sprittande letar den sig rakt igenom
mitt tunnelseende




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 236 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-09-20 17:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Men diktjaget och du:et verkar komplettera varandra fint...!
2021-10-05

  limerick
Skön poesi! Bokmärker.
2021-09-24

  Solstrale VIP
Skönt med en anförvant "glädjen" själv som vägvisare...
2021-09-22

  Anya VIP
Känner hoppet hos diktarjaget. Tänk att ha någon som letar sig igenom tunnelseendet. Rikedom!
2021-09-22

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra, berörande.
2021-09-21

  AiA Maria den fria

Sinnligt
Befriande
Vackert
Flöde
2021-09-21

  Eva Langrath VIP
Fin och bildrik text tycker om kontrasterna i verserna.
2021-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Vissa flyr allvaret.
Livet måste vara ett glättigt party om de ska härda ut.

"Men den som är rädd för Getsemane
har ingenting alls att få
eller ge" (Nils Ferlin)
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten