Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flashbacks


Blixtar ur ett då
ett mörker
som skar itu
min krop och själ


gjorde mig till två
ett intellekt
utan kontakt med
vare sig känslor
eller kropp

en viktlös själ
som flyter ovanpå
kämpar slaget om liv
eller för tidig död

vad ska jag säga
vad kan jag säga
vad kan jag göra
förutom att stå ut

ingen kan rädda mig
inte ens jag själv
jag är inte grundad
jag svävar ovanför
den som var jag

jag är fast i en loop
där allt det onda, hemska
som gjorts mot mig, med mig
upprepas om och om igen

snälla, få det att sluta!
snälla få det att sluta!
snälla få det att sluta!







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-20 17:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var bra skildrat! Det är så det är på pricken! Tack för du kunde formulera något så svårt kanske nu till stöd för också andra!
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP