Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter till ro

Att knäppa sina händer är inte bara en religiös gest
Den utgör också en ram för sina morgontankar
oc lugnar sinnet




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-20 17:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra där!
Visa "saker" är klassiska
Tidlösa som"knäpp upp"
;)
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP