Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talar av egen erfarenhet och om nån annan inte upplever det så, då förstår jag mycket väl!


Världen är rättvis

Så lycklig är jag nu som då
att ingen mig bort klemar
på så sätt mig förstenar
i hur jag borde må

Ja, hur skulle det då gå
om inget mig så renar
och med min värld förenar
den drömmen är allt grå

För visst önskar jag ibland
att alla älskar mig
och att någon tar min hand

Men hur gick det då med dig
som jag förr så noga band?
ja, detta till mig säg!




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-20 19:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket kloka ord!
2021-10-05

    Sefarge VIP
Får en anings känsla
av Stagnelius som
Kryper sig in vid
läsning utav
dikten.
Topp!
;)


2021-09-24

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om känslan hos diktjaget av att det finns någon slags rättvisa.... och en möjlighet att växa o tänker på ett brasilianskt ordspråk "Allt blir bra till slut och blir det inte bra är det inte slut än"
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP