Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brospannet

brospannet i augustisol
såg dig hoppa vid båtpassagen
som i min krets var en symbol
att ta sig bortsom allt
men himlen var rosa
på vägen hem till din sunkna etta
till några veckors tidsfördriv i vår ensamhet
cigaretter efter sex
vi kanske ses i framtiden sa du
men jag tror inte du tänkte på mig när du åkte över bron
de två siluetterna vid räcket
har redan tynat bort




Fri vers av deathraay
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-20 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay