Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordskogen

Är vilse i skogen av alla vackra ord,
med en kartbok i handen,
 fylld med svordomar jag
inte kan uttala.
Ord som växer i diket 
längs vägen som förde mig hit… 

© Björn Blomqvist 2021-09-20




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-09-20 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist