Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En svårmodig husar

Inte så lätt
att komma sig för
och ta sig an

Allt det där
man egentligen
vet att man kan

När svårmodet
belägrar och regerar

likt en husar

Bland allt det
man vet att man kan

Och längst där inne
besitter och har




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 08:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svårmodet kan ställa till det. Hindra och förlama ens kreativitet och handlingskraft.
2021-09-21

  ULJO
Håller med Kungskobran nedan. Klockren kommentar.
2021-09-21

  Kungskobran VIP
Man skall inte göra i dag vad som går att skjuta upp till i morgon
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP