Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakdröm

Drömmer baklängesdrömmar

De där som får en att vakna upp

Med ett ryck

 Och känslan av att allt är overkligt

 

Bilderna från drömvärlden ligger kvar

Likt ett suddigt filter i bakhuvudet

Fragmenten dunstar sakta bort

Tills vakenheten helt tar över tankarna

Om vi inte tillåter oss att minnas drömmarna




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 08:36



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ibland en lättnad att inte minnas nattens drömmar
2021-09-28

  ULJO
Ofta svårt att minnas vad man varit med om i drömmens värld
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP