Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... inför ett skifte vi står ett vägskäl när pandeminrestriktionerna lättas.


Skifte - något som växlar om

 

vägskäl...

plötsligt är fler där - dragningskraft

som en slags magnet - i vårt inre vi haft

då du når korsningen - ser du de andra

energierna växlar om - där vi vandra

sätter igång en vortex - en motkraft

 

höstens löv söker mark - ett skifte når

trädet matar jorden - var i de sina frön sår

allt möts vid vägskäl - cykeln runt går

 

skifte där vi möts men - vad ska hända sen

orsakssambanden typiska - för vart och ett

vänskap - utbyte - tjänster - dela det vi mött

 

restriktionerna ska lättas - glädjeyra 

alla återknyta till de egna - hemåt styra

åter resa emot vägskälet - fånga lyra

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-21 09:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man hoppas på en vändning men det går nog långsamt och kanske med ett antal rekyler.
2021-09-21

  ULJO
Undrar om vi någonsin kommer att bli fria från detta elände.
2021-09-21

  Öknens Ros VIP
Förhoppningsvis kommer vi igenom pandemins grepp, att vi åter kommer mötas som förr, men vägen dit är oklar och hur lång tid det tar.
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP