Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

Livet är en flod. Där vi plaskar runt. Strömmen styr våra färder.

Vi kan trilskas och simma sidledes i vattnet, kanske kanske till och med simma några tag baklänges då och då.

Men till slut förs vi av den starka kraften ändå dit vi hör hemma.

Slappna av. Flyt på din rygg. Se himmelen och träden på resans gång glida förbi.

Låt dig genomströmmas. Låt dig bäras.
Av världsaltets trygga flod.

Och låt dig veta att du är värd allt gott
Även det som komma skall.




Fri vers av ADA78
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-21 09:26



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Berikande
Befriande
Vackert
Flöde

Tack!
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78