Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottennapp


Hur är människan funtad som gör så
den som lagt ut bullar med metallbitar i
på olika platser i Malmö
där folk brukar rasta sina hundar
hundar har ätit och veterinärbesök
syftet? är det hat mot människans bästa vän
eller vill de undanröja vakthunden
suckar en inte över den nyheten
blir aldrig den som tronar på toppen
av evolutionen människa?
och som pålägg höra käbblet mellan politiker
duktiga är de puckla på varandra
om årets nådiga lunta
kan människor med olika verklighetssyn
samarbeta till valet nästa år

då finns mirakel








Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-21 10:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
frågar om dessa påminnelser är till för att aldrig glömma meningen med livet
bemöta andra som du vill bli bemött själv
eller har människan glömt, beundrat sig i spegeln att egot glömde.
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP