Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sakta stiger… och

 

Sakta… sakta… sakta… Sakta… sakta… sakta

 

Sakta… sakta… sakta … sakta… sakta

 

Sakta… sakta… sakta … sakta

 

Sakta… sakta… sakta

 

Sakta… sakta…

 

Sakta…

 

Sa... … …

 

Stiger……….

 

Vilsenheten i själen

Tomheten i hjärtat

 

Meningslösheten i livet

Gråtandet

 

Och demolerar hela människans existens i djupet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-09-21 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP