Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motiverat

 

Jag!

Saknar!

All vision till…

 

Ett liv

En dröm

En lek

 

Till…

 

Vara en människa

Vara ha ett hjärta

Vara tro på kärlek

 

Till…

 

Vara vid liv

Vara en del av det landet jag bor i

Vara älskat av det landet jag bor i

 

Till…

 

Vara värdigt

Vara likvärd

Vara jämlikt

 

Till…

 

Icke hatat av mitt fosterland Irak!

Icke hatat av Sverige!

Icke hata av demokratin!

 

Till!

EN!

Omtyckt!

Människa!

 

Till vara den jag vill!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-09-21 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP