Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felaktig varu-deklaration i tiden?




De salta kexen
var slibbigt söta

Tänk om nån kunnat
dött av diabetes-chock!

Därför att "Svartjobbaren"
Hällt socker i fel maskin

Och ägaren gått under
Jorden när Massmedia
börjat ringa och höra
av sig

Och "Svartjobbaren" blivit
förpassad ut i landsbygden

Att hålla på med utfodringen
i en Grisfarm istället. ..

Med 2 kronor mer i timman
som påökt. Alltid något.

Med Rihanna strömmande
ut ur de lånade lurarna. ..

Bättre än ingenting!

(Och att slippa bli utlämnad
till Talibaners godtycke?)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 12:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja det är ett stort provlem med svartjobbare även om man kan förstå deras desperation att få jobb.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP