Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

As a token


a white feather
sailing down in front of me
as a token
i'm on the right path
lets do every day magic




Bunden vers (Tanka) av lila fjäderblomman VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 12:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
magi, ja
och just idag har jag satt på mig fjäderörhängen - o en av fjädrarna är en vit fjäder :-)
2021-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP