Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARHUVABARN

Jag har tappat allt hår på min huvudtopp
och är snart nästan kal uppå skallen!
Kanske blir jag så tom även inom min knopp,
när jag åter blir barnet med nallen.

Men än minns jag mitt hår, ömsom längre och kort,
ömsom väl eller ovärdigt drivet,
fast jag räknas väl snart till de kalhuggnas sort
liksom barhuvabarnen i livet.















Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-21 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP