Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 dec 2018

Decimeter djup snö täcker all oskyddat mark. Himlen har sedan länge ljusnat till alla dess vackra färger men inte förens nu har solen valt att visa sig. Under den gamla bänken bryter sig gröna och ståtliga gräsplättar fram och flera växter runt hus kanten lyser fortfarande sin gröna färg. Få moln är synliga och det är några plusgrader. Hade det inte varit för snön hade få anat att det var sen december och att ett nyss år är runt hörnet.




Skapa | Skriva av Förgätmejej
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-09-21 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej